Зерно і хліб — Енциклопедія Сучасної України

Зерно і хліб

«ЗЕРНО́ І ХЛІБ» – журнал. Засн. у липні 1995 в Києві. Співвидавці та засн.: акц. компанія «Хліб України», Ін-т аграр. економіки УААН, АТ «Київхліб», колективне підпр-во «Редакц.-видав. центр “Зерно і хліб”». Виходить щокварталу укр. мовою; наклад 1,5 тис. прим. Висвітлює проблеми зерн. і хлібопекар. галузей. Рубрики: «Привертаємо увагу», «Кадри вирішують все», «І чужому научайтесь…», «Новітні технології», «Економіка», «Культура зберігання», «Так радить наука», «Думки фахівців», «Вирощуємо зернові за наукою», «Комбікормові новації», «Оновлюємо основні фонди», «Незвичні ідеї», «Права на сорти рослин». Додаток – «Правовий вісник». Гол. ред. – М. Перевертун (від 1995).

Статтю оновлено: 2010
Цитувати статтю
О. І. Рибалка . Зерно і хліб // Енциклопедія Сучасної України: електронна версія [веб-сайт] / гол. редкол.: І.М. Дзюба, А.І. Жуковський, М.Г. Железняк та ін.; НАН України, НТШ. Київ: Інститут енциклопедичних досліджень НАН України, 2010. URL: http://esu.com.ua/search_articles.php?id=16044 (дата звернення: 04.03.2021).