Зерно і хліб - Енциклопедія Сучасної України
Beta-версія
Зерно і хліб

«ЗЕРНО́ І ХЛІБ» – журнал. Засн. у липні 1995 в Києві. Співвидавці та засн.: акц. компанія «Хліб України», Ін-т аграр. економіки УААН, АТ «Київхліб», колективне підпр-во «Редакц.-видав. центр “Зерно і хліб”». Виходить щокварталу укр. мовою; наклад 1,5 тис. прим. Висвітлює проблеми зерн. і хлібопекар. галузей. Рубрики: «Привертаємо увагу», «Кадри вирішують все», «І чужому научайтесь…», «Новітні технології», «Економіка», «Культура зберігання», «Так радить наука», «Думки фахівців», «Вирощуємо зернові за наукою», «Комбікормові новації», «Оновлюємо основні фонди», «Незвичні ідеї», «Права на сорти рослин». Додаток – «Правовий вісник». Гол. ред. – М. Перевертун (від 1995).

О. І. Рибалка

Стаття оновлена: 2010