Зернові продукти і комбікорми — Енциклопедія Сучасної України

Зернові продукти і комбікорми

«ЗЕРНОВІ́ ПРОДУ́КТИ І КОМБІКО́РМИ» – науково-практичний журнал. Засн. 2000 Одес. академією харч. технологій. Виходить щокварталу. Наклад 1 тис. прим. Матеріали публікує укр., рос. та англ. мовами. Осн. тематика: якість зерна і зерн. продуктів, хлібобулоч. виробів, комбікормів та преміксів; технології зберігання зерн. продуктів, виготовлення борошна, макарон. виробів, корм. сумішей, преміксів і комбікормів; технол., транспортне та допоміжне устаткування зерноперероб. і комбікорм. підпр-в, хлібозаводів, орг-ція й економіка вироб-ва. Гол. ред. – Б. Єгоров (від 2001).

К. Б. Козак

Статтю оновлено: 2010

Покликання на статтю
К. Б. Козак . Зернові продукти і комбікорми // Енциклопедія Сучасної України: електронна версія [веб-сайт] / гол. редкол.: І.М. Дзюба, А.І. Жуковський, М.Г. Железняк та ін.; НАН України, НТШ. Київ: Інститут енциклопедичних досліджень НАН України, 2010. URL: http://esu.com.ua/search_articles.php?id=16053 (дата звернення: 25.06.2021)