Зернові продукти і комбікорми - Енциклопедія Сучасної України
Beta-версія
Зернові продукти і комбікорми

«ЗЕРНОВІ́ ПРОДУ́КТИ І КОМБІКО́РМИ» – науково-практичний журнал. Засн. 2000 Одес. академією харч. технологій. Виходить щокварталу. Наклад 1 тис. прим. Матеріали публікує укр., рос. та англ. мовами. Осн. тематика: якість зерна і зерн. продуктів, хлібобулоч. виробів, комбікормів та преміксів; технології зберігання зерн. продуктів, виготовлення борошна, макарон. виробів, корм. сумішей, преміксів і комбікормів; технол., транспортне та допоміжне устаткування зерноперероб. і комбікорм. підпр-в, хлібозаводів, орг-ція й економіка вироб-ва. Гол. ред. – Б. Єгоров (від 2001).

К. Б. Козак

Стаття оновлена: 2010