Економіка харчової промисловсті - Енциклопедія Сучасної України
Beta-версія
Економіка харчової промисловсті

«ЕКОНО́МІКА ХАРЧОВО́Ї ПРОМИСЛО́ВОСТІ» – науковий журнал. Засн. 2008 в Одесі Академією харч. технологій, Ін-том проблем ринку та екон.-екол. дослідж. НАНУ. Виходить як квартальник, матеріали друкує укр., рос., англ. мовами; наклад 500 прим. Розповсюджується в Україні та за кордоном. Тематика спрямована на пропагування наук. досягнень у галузі економіки та їх застосування в наук. дослідж. і практич. діяльності підпр-в харч. пром-сті. Осн. рубрики: «Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки», «Сучасні проблеми економіки підприємств», «Теоретичні і практичні аспекти менеджменту», «Інноваційно-інвестиційні проблеми», «Фінансово-кредитні відносини», «Формування та розвиток ринку продуктів харчування», «Система обліку та аудиту», «Ціновий механізм і ціноутворення», «Інформаційні технології та математичні методи у рішенні сучасних фінансово-економічних проблем», «Економіко-екологічні проблеми», «Соціально-економічні аспекти розвитку». Гол. ред. – Б. Буркинський (від 2008).

О. В. Тарасова

Стаття оновлена: 2009