Кравченко Михайло Федорович
КРА́ВЧЕНКО Михайло Федорович (22. 10. 1959, м. Умань Черкас. обл.) — фахівець у галузі харчових технологій. Доктор технічних наук (2007), професор (2011). Закін. Київський торгово-економічний інститут (1985), де від 1987 і працює (нині університет): від 2009 — професор кафедри технології та організації ресторан. господарства. Наукові дослідження: новітні технології продуктів харчування; функціонал., оздоровче, лікув.-профілакт. харчування.
Додаткові відомості
- Основні праці
- Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика. 2003; Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок. 2003; Підсолоджуючі речовини у харчуванні людини. 2004; Збірник рецептур страв (технологічних карт) для харчування дітей, які зазнали впливу радіаційного опромінення: Навч. посіб. 2007; Технологія харчових продуктів функціонального призначення. 2008; Теоретичні основи харчових технологій: Навч. посіб. 2011 (усі — Київ, співавт.).