Логвін Володимир Матвійович
Визначення і загальна характеристика
ЛО́ГВІН Володимир Матвійович (16. 05. 1940, с. Терни, нині смт Недригайлів. р-ну Сум. обл.) — фахівець у галузі технології цукристих речовин. Доктор технічних наук (2006), професор (2011). Закін. Київ. технол. інститут харчової промисловості (1966), де й працює від 1972 (нині Нац. університет харч. технологій): від 2009 — завідувач кафедри технології цукру та полісахаридів. Основний напрям наукових досліджень — механізми і кінетика процесів очищення дифузій. соку в цукр. виробництві.
Додаткові відомості
- Основні праці
- Способы и устройства для проведения І сатурации. Москва, 1977 (співавт.); Інтенсифікація першої сатурації: Навч. посіб. К., 1998; Хімічні процеси виробництв сахаридів. К., 2014; Технологія цукру: В 3 т. К., 2015 (співавтор).