Некрасов Павло Олександрович
НЕКРА́СОВ Павло Олександрович (14. 03. 1979, Харків) — фахівець у галузі харчової промисловості. Доктор технічних наук (2011), професор (2012). Закін. Нац. тех. університет «Харків. політех. інститут» (2001), де відтоді й працює: 2011–18 — проф., від 2018 — завідувач кафедри технології жирів та продуктів бродіння. Наукові дослідження: теорія та практика хімії і технології жирів.
Пр.: Технологія пива: Навч. посіб. 2006; Теоретичні основи харчових технологій: Навч. посіб. 2010; Технологія модифікованих жирів: Навч. посіб. 2014; Научно-практические основы технологии бродильных производств: Учеб. пособ. 2014; Сенсорний аналіз харчових продуктів: Навч. посіб. 2018 (усі — Харків, співавт.).
Ф. Ф. Гладкий
Основні праці
Технологія пива: Навч. посіб. 2006; Теоретичні основи харчових технологій: Навч. посіб. 2010; Технологія модифікованих жирів: Навч. посіб. 2014; Научно-практические основы технологии бродильных производств: Учеб. пособ. 2014; Сенсорний аналіз харчових продуктів: Навч. посіб. 2018 (усі — Харків, співавт.).