Некрасов Павло Олександрович — Енциклопедія Сучасної України

Некрасов Павло Олександрович

НЕКРА́СОВ Павло Олександрович (14. 03. 1979, Харків) – фахівець у галузі харчової промисловості. Д-р тех. н. (2011), проф. (2012). Закін. Нац. тех. ун-т «Харків. політех. ін-т» (2001), де відтоді й працює: 2011–18 – проф., від 2018 – зав. каф. технології жирів та продуктів бродіння. Наукові дослідження: теорія та практика хімії і технології жирів.

Пр.: Технологія пива: Навч. посіб. 2006; Теоретичні основи харчових технологій: Навч. посіб. 2010; Технологія модифікованих жирів: Навч. посіб. 2014; Научно-практические основы технологии бро­дильных производств: Учеб. пособ. 2014; Сенсорний аналіз харчових продуктів: Навч. посіб. 2018 (усі – Харків, спів­авт.).

Ф. Ф. Гладкий

Статтю оновлено: 2021

Покликання на статтю
Ф. Ф. Гладкий . Некрасов Павло Олександрович // Енциклопедія Сучасної України: електронна версія [веб-сайт] / гол. редкол.: І.М. Дзюба, А.І. Жуковський, М.Г. Железняк та ін.; НАН України, НТШ. Київ: Інститут енциклопедичних досліджень НАН України, 2021. URL: https://esu.com.ua/search_articles.php?id=73010 (дата звернення: 23.10.2021)