Зерно і хліб
«ЗЕРНО́ І ХЛІБ» — журнал. Заснований у липні 1995 в Києві. Співвидавці та засн.: акц. компанія «Хліб України», Інститут аграр. економіки УААН, АТ «Київхліб», колективне підприємство «Редакц.-видав. центр “Зерно і хліб”». Виходить щокварталу українською мовою; наклад 1,5 тис. прим. Висвітлює проблеми зерн. і хлібопекар. галузей. Рубрики: «Привертаємо увагу», «Кадри вирішують все», «І чужому научайтесь…», «Новітні технології», «Економіка», «Культура зберігання», «Так радить наука», «Думки фахівців», «Вирощуємо зернові за наукою», «Комбікормові новації», «Оновлюємо основні фонди», «Незвичні ідеї», «Права на сорти рослин». Додаток — «Правовий вісник». Головний редактор — М. Перевертун (від 1995).