Розмір шрифту

A

Мясной бизнес

«МЯСНО́Й БИ́ЗНЕС»  — науково-практичний журнал. Видає від 2002 у Києві ТОВ «Компанія Біопром» 11 разів на рік (окрім липня) накладом 3000–5000 прим. Матеріали друкують укр. та рос. мовами. Часопис признач. для професіоналів м’ясного бізнесу. Основна тематика — сучасні технології перероблення м’яса. Рубрики: «Актуально», «Законодавство», «Виробництво», «Інгредієнти», «Упаковка», «Устаткування». Розповсюджують в усіх регіонах України, а також Білорусі, Польщі, Німеччині, Австрії. Головний редактор — Г. Шубіна.

Додаткові відомості

Іконка PDF Завантажити статтю

Інформація про статтю


Автор:
Статтю захищено авторським правом згідно з чинним законодавством України. Докладніше див. розділ Умови та правила користування електронною версією «Енциклопедії Сучасної України»
Дата останньої редакції статті:
груд. 2020
Том ЕСУ:
22
Дата виходу друком тому:
Тематичний розділ сайту:
Періодика
EMUID:ідентифікатор статті на сайті ЕСУ
70297
Вплив статті на популяризацію знань:
Бібліографічний опис:

Мясной бизнес / Н. П. Гриневська // Енциклопедія Сучасної України [Електронний ресурс] / редкол. : І. М. Дзюба, А. І. Жуковський, М. Г. Железняк [та ін.] ; НАН України, НТШ. – Київ: Інститут енциклопедичних досліджень НАН України, 2020. – Режим доступу: https://esu.com.ua/article-70297.

Miasnoi byznes / N. P. Hrynevska // Encyclopedia of Modern Ukraine [Online] / Eds. : I. М. Dziuba, A. I. Zhukovsky, M. H. Zhelezniak [et al.] ; National Academy of Sciences of Ukraine, Shevchenko Scientific Society. – Kyiv : The NASU institute of Encyclopedic Research, 2020. – Available at: https://esu.com.ua/article-70297.

Завантажити бібліографічний опис

Європейські перспективи
Періодика  |  Том 9  |  2009
А. С. Бандурка
Імплантологія. Пародонтологія. Остеологія
Періодика  |  Том 11  |  2011
О. І. Яремко
Імунологія та алергологія
Періодика  |  Том 11  |  2011
Л. І. Немирович
ВСІ СТАТТІ ЗА АБЕТКОЮ

Нагору нагору