Продовольчі ресурси
«ПРОДОВО́ЛЬЧІ РЕСУ́РСИ» — збірник наукових праць. Засновник і видавець — Інститут продовольчих ресурсів НААНУ (Київ). Друкують від 2013 двічі на рік накладом 300 примірників. Матеріали вміщують українською та англійською мовами. Публікації присвячені теоретичним і практичним проблемам розвитку харчової промисловості й перероблення сільськогосподарської сировини в умовах ринкових перетворень, містять результати досліджень із соціально-економічних, структурних, інноваційно-технологічних та екологічних аспектів функціонування харчової промисловості, пропозиції заходів із підвищення ефективності й конкурентоспроможності харчових виробництв, удосконалення науково-технічного і фінансового забезпечення розвитку харчової й переробної промисловості в Україні та за кордоном. Головний редактор — Л. Хомічак (від 2023).