Мясной бизнес — Енциклопедія Сучасної України

Мясной бизнес

«МЯСНО́Й БИ́ЗНЕС» – науково-практичний журнал. Видає від 2002 у Києві ТОВ «Компанія Біопром» 11 разів на рік (окрім липня) накладом 3000–5000 прим. Матеріали друкують укр. та рос. мовами. Часопис признач. для професіоналів м'ясного бізнесу. Осн. тематика – сучасні технології перероблення м'яса. Рубрики: «Актуально», «Законодавство», «Виробництво», «Інгредієнти», «Упаковка», «Устаткування». Розповсюджують в усіх регіонах України, а також Білорусі, Польщі, Німеччині, Австрії. Гол. ред. – Г. Шубіна.

Н. П. Гриневська

Статтю оновлено: 2020

Покликання на статтю
Н. П. Гриневська . Мясной бизнес // Енциклопедія Сучасної України: електронна версія [веб-сайт] / гол. редкол.: І.М. Дзюба, А.І. Жуковський, М.Г. Железняк та ін.; НАН України, НТШ. Київ: Інститут енциклопедичних досліджень НАН України, 2020. URL: https://esu.com.ua/search_articles.php?id=70297 (дата звернення: 24.10.2021)