Зернові продукти і комбікорми
Визначення і загальна характеристика
«ЗЕРНОВІ́ ПРОДУ́КТИ І КОМБІКО́РМИ» — науково-практичний журнал. Заснований 2000 Одес. академією харч. технологій. Виходить щокварталу. Наклад 1 тис. прим. Матеріали публікує укр., рос. та англ. мовами. Основна тематика: якість зерна і зерн. продуктів, хлібобулоч. виробів, комбікормів та преміксів; технології зберігання зерн. продуктів, виготовлення борошна, макарон. виробів, корм. сумішей, преміксів і комбікормів; технол., транспортне та допоміжне устаткування зерноперероб. і комбікорм. підприємств, хлібозаводів, організація й економіка виробництва. Головний редактор — Б. Єгоров (від 2001).